wrong probe data

Post Reply
German_man
Getting Started
Getting Started
Posts: 4
Joined: Fri Mar 24, 2017 7:24 am

wrong probe data

Post by German_man » Tue Jul 23, 2019 7:47 am

Hello,
For some time I have the problem that when starting the program wrong probe data are loaded bsp. from 2016 and not the freshly calibrated data. What can I do? In which folder can I find the probe data, to delete the old data?
Sometimes the button positions disappear completely.

Many thanks for the help

User avatar
CrashN8
Site Admin
Site Admin
Posts: 367
Joined: Thu Feb 09, 2017 4:07 pm

Re: wrong probe data

Post by CrashN8 » Tue Jul 23, 2019 10:21 am

What Button? I would save the .Tip file and .Prb file from Tip Manager and Probe Assembly dialogs then close the software. When software closes and opens it writes / reads the tip calibration data to the Windows Registry. If there is issue loading this data it could be a permissions issue on the PC. Can you try running the CMM-Manager application as Admin?

German_man
Getting Started
Getting Started
Posts: 4
Joined: Fri Mar 24, 2017 7:24 am

Re: wrong probe data

Post by German_man » Wed Jul 24, 2019 8:53 am

The probe data are stored I can call them too. I will try the next days always as an admin to use the program
Many Thanks

Post Reply